Hoogwaardig en eigentijds wonen

Cortise is een moderne residentie met 14 hoogwaardige appartementen. 

In deze ruime woningen geniet u van veel natuurlijk licht, modern comfort en gulle oppervlakten van 114m² tot 174m². De residentie combineert een familiale sfeer met absolute privacy. Een stijlvolle, moderne look maakt het plaatje compleet.

In Cortise vindt u ruimte en privacy, absoluut comfort en de nodige rust.

De tijdloze, duurzame en kenmerkende architectuur met kwalitatieve en trendy materialen vormt dit project, zowel aan de binnen - als de buitenzijde.

Gelukkig koppel met boek in de zetelVader en zoon spelend in de leefruimteGelukkig koppel dinerend in de tuin

Groen wonen in het centrum van Kortessem

Dankzij de centrale ligging woont u op wandelafstand van alle nodige faciliteiten. Inkopen doen, genieten van een terrasje of lekker uit eten: u doet het gewoon te voet. 

Cortise ligt in een verkeersarme straat in het centrum van Kortessem. De groene omgeving is een verrijking van het dagelijkse leven en een troef om U tegen te zeggen. Hier komt u tot rust. 

Slimme technologie

De appartementen in Cortise zijn smart homes: een domotica-systeem stuurt uw hele woning aan. Zowel van op het centrale scherm als via uw smartphone kunt u uw appartement volledig aan uw noden aanpassen. Zo optimaliseert u het energiebeheer door het aansturen van de vloerverwarming per ruimte, regelt u de verlichting en beheert u de toegang tot uw appartement.

Zicht op De Hemelijn vanuit het gemeenschappelijk domein

Terrassen en tuinen

Alle appartementen in Cortise hebben ruime terrassen, gericht op het zuiden en het westen. Appartementen 0.1 en 0.2 hebben een privatieve tuin, terwijl ook de andere appartementen genieten van de groene omgeving. 

Het complex wordt omrand met hagen en bomen, die de rust en de privacy verzekeren. De residentie is een harmonieus geheel, waarbij binnen- en buitenbeleving elkaar aanvullen en versterken. Zo geniet u het hele jaar lang onder de beste omstandigheden van uw thuis. 

Toegang & parkeren

De toegang tot de residentie wordt beveiligd met een automatische badgecontrole. Via de parlofoon verwelkomt u bezoekers vanuit uw woonkamer. 

Elk appartement heeft een parkeerplaats en een bergruimte in de ondergrondse garage. Bezoekers kunnen hun voertuig parkeren op het terrein. Uw fiets kunt u veilig stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging. 

Luchtbeeld van De Hemelijn met zicht op gemeenschappelijk domein en terrassen